Hier vind je een overzicht van mensen die ik de afgelopen tijd heb mogen coachen in hun vraagstukken en struikelblokken en hun ervaring met mij als coach binnen dit mooie traject. Ieder traject was anders; kort, lang, intensief, uitgesmeerd over maanden. De aanpak en het traject is afhankelijk van de vraag en uitdagen die er speelt.

Met Rembrandt heb ik 6 fijne coach gesprekken gehad waar ik enorm tevreden over ben. In mijn traject rondom mijn werksituatie heeft hij me enorm geholpen en de gesprekken zo ingestoken dat ik, met zijn begeleiding, mijn eigen keuzes en meningen mocht en kon maken/hebben. Ik heb Rembrandt leren kennen als een gevoelsmens en hij heeft nooit zijn eigen mening in de gesprekken naar voren laten komen. Ik zou hem dan ook zeker iedereen aanraden.

Kim 27 jaar uit Elst

Rembrandt gaf mij tijdens de coachingsgesprekken het gevoel dat de problemen waar ik mee zat geen problemen waren waarvoor ik me hoefde te schamen. Er kleefde nooit een waardeoordeel aan de feedback die ik van hem ontving, wat de sfeer rondom onze gesprekken erg veilig maakte. Wel kon Rembrandt goed prikken door een rookscherm aan argumenten en redenaties die ik optrok, waardoor we het snel konden hebben over de dingen die me echt dwars zaten. Door vaak terug te komen op de hulpvraag die we in ons eerste gesprek hebben opgesteld, kon ik mijn eigen vorderingen ook zelf goed waarnemen. Omdat Rembrandt positieve veranderingen in mij ook actief benadrukte, heb ik het vertrouwen gekregen om door te blijven groeien, ook nadat onze gesprekken waren afgelopen.

Joost 24 jaar uit Wageningen

Rembrandt heeft mij geholpen in een periode waarin het niet zo goed ging met mij. Rembrandt luisterde, dacht mee aan het begrijpelijk maken van de dingen waar ik tegenaan liep, en bood handvaten om mij zo de weg naar een positiever zelfbeeld te wijzen. De sessies waren zeer plezierig en goed voorbereid, en door zijn flexibele houding en heldere communicatie waren afspraken makkelijk te maken.

Michiel 24 jaar uit Amsterdam

Rembrandt heeft bij mij veel verandering gebracht. De inzichten die hij mij heeft laten krijgen hebben mij veel opgebracht. Dit heeft bij mij een duidelijke verandering teweeggebracht. Het doel: Ik ben mezelf in alle situaties, is nog niet helemaal bereikt maar voelt mij een stuk zekerder en dit geeft vertrouwen dat het mij gaat lukken om hier verder in te groeien. Waren voor mij zeer waardevolle sessies welke mij, veel inzichten hebben gegeven over wie IK daadwerkelijk ben.

Robina 57 jaar uit Utrecht

Ik zat met vragen en onduidelijkheden. Privé liep alles op rolletjes maar op zakelijke gebied zat ik met vragen. Welke kant moet ik op? Hoe zeg ik vaker nee zodat het me minder stress oplevert en ik de kwaliteit kan leveren in m’n werk die ik graag wil? Omdat privé en zakelijk hand in gaan, heb ik samen met Rembrandt op fijne wijze een gepersonaliseerd traject doorlopen met vraagstukken en uitdagingen van opstellingen tot zelfreflectie, om mij op eerlijke wijze, zelf antwoord te laten geven op vraagstukken waar ik me zat. Het gaf me inzicht, kracht en meerdere belangrijke duwtjes in de rug die ik nodig had om belangrijke keuzes te maken. Keuzes die me nu het leven makkelijkers maken en me inzicht hebben gegeven wat m’n valkuilen waren maar ook m’n sterke punten. Rem, ik wil je bedanken voor de fijne werkwijze en het mooie, persoonlijke traject dat we samen hebben doorlopen, op zoek naar mijn eigen antwoorden, die ik zelf heb mogen vinden. Toegankelijk, op één lijn, begripvol en sturend waar nodig, zo zou ik je fijne talenten als coach, zakelijk en privé willen omschrijven.

Rob 36 jaar uit Elst

Mogen we u helpen met meer kleur in uw carrière of persoonlijke leven?