Expertise

Vanaf mijn 10e levensjaar ben ik begonnen met wedstrijdzwemmen. Van mijn passie wedstrijdzwemmen op Nederlands en internationaal niveau heb ik mijn beroep kunnen maken. Binnen het zwemonderwijs heb ik in de loop van de jaren kinderen en volwassen gecoacht en getraind en mijn passie over kunnen brengen. Ik heb gewerkt in diverse functies van zwemonderwijzer tot manager.

Uit je comfortzone treden is spannend en uitdagend. Deze uitdaging ben ik aangegaan; in september 2016 heb ik een switch gemaakt naar een functie buiten de zwembaden en ben ik als Wijkopzichter Openbare Ruimte in de wijk Overvecht in Utrecht gaan werken. Deze verandering heeft mij veel inzichten gegeven in wie ik ben en waar mijn kwaliteiten liggen. Door de combinatie van mijn levenservaringen en opleidingen heb ik geleerd dat mijn kracht en passie liggen bij het begeleiden en coachen van mensen in hun persoonlijk proces en groepsprocessen. Tijdens mijn studie professioneel coach is dit meer dan bevestigd.

Ik geloof in de zelfredzaamheid van ieder mens en dat je zelf tot de beste oplossing kunt komen van wat je in het leven aan uitdagingen tegenkomt. Om iemand te helpen hiervan bewust te worden en te groeien in deze capaciteit geeft mij veel energie. In een moeilijke periode grond onder je voeten voelen is een goed gevoel. Iets waarvan ik geloof dat het voor ons allemaal is weggelegd, ongeacht de omstandigheden. Kiezen voor het leven in plaats van overleven lijkt soms de moeilijkste weg, maar het levert je zoveel op. Leven, dicht bij je hart en in verbinding met je hoofd.

Rembrandt Coaching kan u helpen bij onderstaande levensvragen:

Met Rembrandt heb ik 6 fijne coach gesprekken gehad waar ik enorm tevreden over ben. In mijn traject rondom mijn werksituatie heeft hij me enorm geholpen en de gesprekken zo ingestoken dat ik, met zijn begeleiding, mijn eigen keuzes en meningen mocht en kon maken/hebben. Ik heb Rembrandt leren kennen als een gevoelsmens en hij heeft nooit zijn eigen mening in de gesprekken naar voren laten komen. Ik zou hem dan ook zeker iedereen aanraden.

Kim 27 jaar uit Elst

Rembrandt gaf mij tijdens de coachingsgesprekken het gevoel dat de problemen waar ik mee zat geen problemen waren waarvoor ik me hoefde te schamen. Er kleefde nooit een waardeoordeel aan de feedback die ik van hem ontving, wat de sfeer rondom onze gesprekken erg veilig maakte. Wel kon Rembrandt goed prikken door een rookscherm aan argumenten en redenaties die ik optrok, waardoor we het snel konden hebben over de dingen die me echt dwars zaten. Door vaak terug te kom...

Joost 24 jaar uit Wageningen

Rembrandt heeft mij geholpen in een periode waarin het niet zo goed ging met mij. Rembrandt luisterde, dacht mee aan het begrijpelijk maken van de dingen waar ik tegenaan liep, en bood handvaten om mij zo de weg naar een positiever zelfbeeld te wijzen. De sessies waren zeer plezierig en goed voorbereid, en door zijn flexibele houding en heldere communicatie waren afspraken makkelijk te maken.

Michiel 24 jaar uit Amsterdam

Rembrandt heeft bij mij veel verandering gebracht. De inzichten die hij mij heeft laten krijgen hebben mij veel opgebracht. Dit heeft bij mij een duidelijke verandering teweeggebracht. Het doel: Ik ben mezelf in alle situaties, is nog niet helemaal bereikt maar voelt mij een stuk zekerder en dit geeft vertrouwen dat het mij gaat lukken om hier verder in te groeien. Waren voor mij zeer waardevolle sessies welke mij, veel inzichten hebben gegeven over wie IK daadwerke...

Robina 57 jaar uit Utrecht

Ik zat met vragen en onduidelijkheden. Privé liep alles op rolletjes maar op zakelijke gebied zat ik met vragen. Welke kant moet ik op? Hoe zeg ik vaker nee zodat het me minder stress oplevert en ik de kwaliteit kan leveren in m’n werk die ik graag wil? Omdat privé en zakelijk hand in gaan, heb ik samen met Rembrandt op fijne wijze een gepersonaliseerd traject doorlopen met vraagstukken en uitdagingen van opstellingen tot zelfreflectie, om mij op eerlijke wijze, zel...

Rob 36 jaar uit Elst

Mogen we u helpen met meer kleur in uw carrière of persoonlijke leven?