Team coaching

Bij team coaching heb ik nadrukkelijk aandacht voor de organisatiecontext en het krachtenveld waarbinnen het team functioneert, de taken en de te behalen resultaten. Kijk zowel naar het individu, de leidinggevende als het team in zijn geheel. Ik daag teamleden en het team uit én ondersteunen bij het bereiken van de doelen. Ik zet aan tot experimenteren met nieuw gedrag en doorbreken ineffectieve patronen. Daarmee halen we het beste uit het individu en het team én creëren we meer succes in de werkomgeving.

Werkwijze

  1. Doel stellend gesprek: Samen bepreek ik uw doelstellingen en de rol die coaching daarin kan spelen. Ook krijg ik meer achtergrondinformatie over uw organisatie en de groep deelnemers. Zo kan de team coaching 100% afgestemd worden op uw organisatiecontext. U ontvangt van mij een voorstel voor de opzet van het verdere traject.
  2. Kick-off: Voor de groep begint het traject met een gezamenlijke kick-off. Hier gaan we in op het gezamenlijke doel en krijgen de deelnemers uitleg over de aanpak. Deze bijeenkomst werkt inspirerend en verbindt de groep met het beoogde resultaat. De kick-off heeft de vorm van een training of workshop.
  3. Team- en individuele coaching: Na de kick-off wisselen team coaching en persoonlijke individuele coaching met alle teamleden elkaar af. Daarin werkt de coach vanuit de unieke visie en met de aanpak van psychodynamische coaching. Dat betekent dat zowel de werkcontext als persoonlijke waarden, talenten en ambities van deelnemers centraal staan. De deelnemer zal daardoor krachtiger keuzes maken en zich sneller ontwikkelen, met een meer duurzaam resultaat.
  4. Effectmeting: Een traject voor team coaching is nooit vrijblijvend, er is een duidelijk bedrijfsdoel en te behalen resultaat. Een effectmeting maakt dan ook standaard deel uit van elk traject.
  5. Evaluatie: Uiteraard evalueren we het traject en de dienstverlening grondig. Commitment aan kwaliteit en resultaat typeert mijn aanpak.

Maak gerust een afspraak met Rembrandt van Rembrandtcoaching voor een intakegesprek om je te oriënteren op teamcoaching.

Met Rembrandt heb ik 6 fijne coach gesprekken gehad waar ik enorm tevreden over ben. In mijn traject rondom mijn werksituatie heeft hij me enorm geholpen en de gesprekken zo ingestoken dat ik, met zijn begeleiding, mijn eigen keuzes en meningen mocht en kon maken/hebben. Ik heb Rembrandt leren kennen als een gevoelsmens en hij heeft nooit zijn eigen mening in de gesprekken naar voren laten komen. Ik zou hem dan ook zeker iedereen aanraden.

Kim 27 jaar uit Elst

Rembrandt gaf mij tijdens de coachingsgesprekken het gevoel dat de problemen waar ik mee zat geen problemen waren waarvoor ik me hoefde te schamen. Er kleefde nooit een waardeoordeel aan de feedback die ik van hem ontving, wat de sfeer rondom onze gesprekken erg veilig maakte. Wel kon Rembrandt goed prikken door een rookscherm aan argumenten en redenaties die ik optrok, waardoor we het snel konden hebben over de dingen die me echt dwars zaten. Door vaak terug te kom...

Joost 24 jaar uit Wageningen

Rembrandt heeft mij geholpen in een periode waarin het niet zo goed ging met mij. Rembrandt luisterde, dacht mee aan het begrijpelijk maken van de dingen waar ik tegenaan liep, en bood handvaten om mij zo de weg naar een positiever zelfbeeld te wijzen. De sessies waren zeer plezierig en goed voorbereid, en door zijn flexibele houding en heldere communicatie waren afspraken makkelijk te maken.

Michiel 24 jaar uit Amsterdam

Rembrandt heeft bij mij veel verandering gebracht. De inzichten die hij mij heeft laten krijgen hebben mij veel opgebracht. Dit heeft bij mij een duidelijke verandering teweeggebracht. Het doel: Ik ben mezelf in alle situaties, is nog niet helemaal bereikt maar voelt mij een stuk zekerder en dit geeft vertrouwen dat het mij gaat lukken om hier verder in te groeien. Waren voor mij zeer waardevolle sessies welke mij, veel inzichten hebben gegeven over wie IK daadwerke...

Robina 57 jaar uit Utrecht

Ik zat met vragen en onduidelijkheden. Privé liep alles op rolletjes maar op zakelijke gebied zat ik met vragen. Welke kant moet ik op? Hoe zeg ik vaker nee zodat het me minder stress oplevert en ik de kwaliteit kan leveren in m’n werk die ik graag wil? Omdat privé en zakelijk hand in gaan, heb ik samen met Rembrandt op fijne wijze een gepersonaliseerd traject doorlopen met vraagstukken en uitdagingen van opstellingen tot zelfreflectie, om mij op eerlijke wijze, zel...

Rob 36 jaar uit Elst

Mogen we u helpen met meer kleur in uw carrière of persoonlijke leven?