Rembrandt Schaap

Van je hobby je beroep maken. Dit heb ik kunnen verwezenlijken. Dat heeft ook mijn verdere leven gekleurd en kleur het nog steeds graag in.

Ik ben getrouwd met Nelke en samen hebben wij 5 mooie kinderen inmiddels ben ik een trotse opa van 7 kleindochters.

Mijn passie voor mijn gezin, het wedstrijdzwemmen, sport in het algemeen en werk loopt als een rode draad door mijn leven. Dit heeft mij gevormd tot wie ik ben geworden: gedreven, inspirerend, ambitieus, vasthoudend, staan voor wie je bent en vertrouwend in onvoorwaardelijke liefde.

In mijn levenspad zaten een aantal hobbels die ik moest overwinnen. De mitsen en maren heb ik overwonnen. Zingeving in het leven speelt voor mij daarbij een grote rol.

Ik ben gegroeid tot een evenwichtig en stabiel persoon, die vol overtuiging en vreugde in het leven staat en de toekomst vol kleur bekijkt. 

De opleiding professioneel coach was een waardevolle aanvulling voor mij. Het heeft mij inzichten en tools gegeven om mensen te helpen en te coachen.

Ik zat met vragen en onduidelijkheden. Privé liep alles op rolletjes maar op zakelijke gebied zat ik met vragen. Welke kant moet ik op? Hoe zeg ik vaker nee zodat het me minder stress oplevert en ik de kwaliteit kan leveren in m’n werk die ik graag wil? Omdat privé en zakelijk hand in gaan, heb ik samen met Rembrandt op fijne wijze een gepersonaliseerd traject doorlopen met vraagstukken en uitdagingen van opstellingen tot zelfreflectie, om mij op eerlijke wijze, zel...

Rob 36 jaar uit Elst

Rembrandt heeft mij geholpen in een periode waarin het niet zo goed ging met mij. Rembrandt luisterde, dacht mee aan het begrijpelijk maken van de dingen waar ik tegenaan liep, en bood handvaten om mij zo de weg naar een positiever zelfbeeld te wijzen. De sessies waren zeer plezierig en goed voorbereid, en door zijn flexibele houding en heldere communicatie waren afspraken makkelijk te maken.

Michiel 24 jaar uit Amsterdam

Rembrandt heeft bij mij veel verandering gebracht. De inzichten die hij mij heeft laten krijgen hebben mij veel opgebracht. Dit heeft bij mij een duidelijke verandering teweeggebracht. Het doel: Ik ben mezelf in alle situaties, is nog niet helemaal bereikt maar voelt mij een stuk zekerder en dit geeft vertrouwen dat het mij gaat lukken om hier verder in te groeien. Waren voor mij zeer waardevolle sessies welke mij, veel inzichten hebben gegeven over wie IK daadwerke...

Robina 57 jaar uit Utrecht

Rembrandt gaf mij tijdens de coachingsgesprekken het gevoel dat de problemen waar ik mee zat geen problemen waren waarvoor ik me hoefde te schamen. Er kleefde nooit een waardeoordeel aan de feedback die ik van hem ontving, wat de sfeer rondom onze gesprekken erg veilig maakte. Wel kon Rembrandt goed prikken door een rookscherm aan argumenten en redenaties die ik optrok, waardoor we het snel konden hebben over de dingen die me echt dwars zaten. Door vaak terug te kom...

Joost 24 jaar uit Wageningen

Met Rembrandt heb ik 6 fijne coach gesprekken gehad waar ik enorm tevreden over ben. In mijn traject rondom mijn werksituatie heeft hij me enorm geholpen en de gesprekken zo ingestoken dat ik, met zijn begeleiding, mijn eigen keuzes en meningen mocht en kon maken/hebben. Ik heb Rembrandt leren kennen als een gevoelsmens en hij heeft nooit zijn eigen mening in de gesprekken naar voren laten komen. Ik zou hem dan ook zeker iedereen aanraden.

Kim 27 jaar uit Elst

Mogen we u helpen met meer kleur in uw carrière of persoonlijke leven?